20 Mayıs 2024 | 14:55

Üniversitemiz ile M. Auezov Güney Kazakistan Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite yüksek lisans öğrencileri Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalımızda bilimsel eğitim staj sertifika programına katıldılar. Program Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN, Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gülgün BANGİR ALPAN ve Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özden DEMİRKAN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Program Üniversitemizin ve bölümlerimizin tanıtımı ile başladı. Eğitimde Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Lisansüstü çalışmaları, tez hazırlama süreçleri, örnek tezlerin incelenmesi, Öğretim TeknolojileriEtkileşimli Uygulamalar ve Eğitimde Kullanımı, Öğretim Tasarım Modelleri ve Karşılaştırılması, Dijital Eğitsel İçerik - Animasyonlu Uygulamalar, Görsel Okuryazarlık ve Öğretim Teknolojisi gibi alanlarda dersler verildi. Öğrencilerin etkileşimini artırabilmek amacıyla derslere katılımları sağlandı. Programın değerlendirilmesi ve katılımcılara katılım sertifika belgelerinin verilmesiyle eğitim programı sona erdi.

M. Auezov Güney Kazakistan Üniversitesi Lisansüstü Öğrencilerinin Bilimsel Eğitim Staj Sertifika Programı Tamamlandı.-1