“Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” Konulu Eğitim Düzenlendi
10 Mayıs 2024 | 17:10

Üniversitemizde kariyer eğitimleri kapsamında Enstitümüz, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Gazi Eğitim Fakültesinin işbirliği ile  “Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” eğitimi düzenlendi. Üniversitemiz akademik, idari personeli ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen eğitimde Sertifikalı MAXQDA Eğitmeni Burak VAROL konuşmacı olarak yer aldı.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şaban Çetin, Üniversitemiz Eğitim Öğretim Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım, KAPUM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın katıldı.

 Açılış konuşmaları ile başlayan etkinlikte gerek öğrencilerin gerekse de öğretim elemanlarının akademik çalışmalarında veri analizi yapabilmelerinin önemine değinildi. Maxqda gibi programların kullanımına yönelik olarak düzenlenen eğitimlerin öğrencilere ve akademik personele akademik çalışmalarında veri analizi bakımından katkı sağlayacağının önemi vurgulandı.

Açılış konuşmalarının ardından Eğitmen Burak VAROL katılımcılara “Veri Analizi Sürecinde Maxqda Kullanımı” konusunda ayrıntılı olarak sunum gerçekleştirdi.

“Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” Konulu Eğitim Düzenlendi-1 “Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” Konulu Eğitim Düzenlendi-1 “Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” Konulu Eğitim Düzenlendi-1 “Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” Konulu Eğitim Düzenlendi-1 “Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” Konulu Eğitim Düzenlendi-1 “Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” Konulu Eğitim Düzenlendi-1
background image