III. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongremiz Başarıyla Tamamlandı
20 Kasım 2023 | 16:20

Enstitümüz tarafından GUZEM işbirliğiyle 16-17 Kasım 2023 tarihlerinde üçüncüsünü düzenlediğimiz Gazi Üniversitesi Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongresi (GÜTDEK III) başarıyla tamamlandı. Ana teması “Eğitim Bilimleri Çalışmaları” olarak belirlenen Kongre çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN ve GUZEM Müdürü Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ’ın yaptığı kongrede davetli konuşmacı olarak Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Sinan DEMİRTÜRK yer aldı.

Kongre, açılış programının ardından paralel oturumlarla devam etti. Kongrede 33’ü Kazakistan ve 4’i Azerbaycan’dan olmak üzere 141 katılımcı tarafından 70 bildiri sunuldu.

Çevrim içi olarak yapılan ortak oturumların ardından kongre kapanış programı yapıldı. Kapanış programında Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN ve Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK konuşmalarını gerçekleştirdi.

III. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongremiz Başarıyla Tamamlandı-1 III. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongremiz Başarıyla Tamamlandı-1 III. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongremiz Başarıyla Tamamlandı-1 III. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongremiz Başarıyla Tamamlandı-1 III. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongremiz Başarıyla Tamamlandı-1 III. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongremiz Başarıyla Tamamlandı-1