Uluslararası Bolaşak Programı Kapsamında “Kazakistan’da Eğitim Sistemi” Konulu Seminer Düzenlendi
15 Ağustos 2023 | 23:00

Kazakistan Cumhuriyeti Uluslararası Bolaşak Programı kapsamında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ'nin danışmanlığını yaptığı Bolaşak bursu sahibi öğrencilerinden Aigerim KABYSHEVA, Fariza MUKHATOVA ve Banu ABDRAİMOVA Enstitümüzde “Kazakistan’da Eğitim Sistemi” konulu seminer düzenledi. Seminere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN, Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Muhammet KOÇAK, Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK, Enstitü Sekreterimiz Ceylan YAVUZ KONUK ve akademik personelimiz katıldı.

Uluslararası Bolaşak Programı kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilerden Aigerim KABYSHEVA “Kazakistanda Eğitim Sistemi: Ortaöğretim”, Fariza MUKHATOVA “Kazakistan’da Öğretim” ve Banu ABDRAİMOVA “Kazak Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi” başlıklı sunumlar gerçekleştirdi. Seminer soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.