Kazakistan Uluslararası Bolaşak Programı ile Eğitim İşbirliği
7 Temmuz 2023 | 11:46

Kazakistan Cumhuriyeti Uluslararası Bolaşak Programı kapsamında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ'nin danışmanlığını yaptığı Bolaşak bursu sahibi öğrencisi Aigerim KABYSHEVA’nın eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri çalışmaları tamamlandı. Bir yıl sürecek olan Eğitim-Öğretim Programının 1. Dönemi 01 Şubat 2023 - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirildi. Programda Bilimsel Araştırma, Tarih Eğitimi, Eğitim Psikolojisi ve Ölçme Değerlendirme konularındaki dersler Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN, Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mehmet TAŞPINAR, Prof. Dr. Güray KIRPIK ve Doç. Dr. Filiz ÇETİN tarafından verildi. 2. Dönemi Eylül ayında başlayacak olan eğitim programı Şubat 2024 tarihinde sona erecek.