Üniversitemiz Kalite Komisyonu ve Kalite Koordinatörlüğü Birimi Enstitümüze Ziyaret Gerçekleştirdi
15 Haziran 2023 | 16:38

5 Haziran 2023 |  11:43

Ziyarete Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Üyesi Prof. Dr. Gürcü Erdamar, Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar, Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyelerinden Prof. Dr. Mustafa Aktaş, Dr. Öğr Üyesi Ayyüce Aydemir Karadağ, Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN, Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Muhammet Koçak, Doç. Dr. Ayşe Yalçın Çelik, Enstitü Sekreterimiz Ceylan Yavuz Konuk, Enstitü Birim Kalite Kurulu üyelerimizden Prof. Dr. Perihan Yalçın, Prof. Dr. Gülgün Alpan, Doç. Dr. Çelebi Uluyol, Arş. Gör. Hatice Kara Erol ve Arş.Gör. Kübra Eke katıldı.

Toplantıda Birim İç Değerlendirme Raporuna ilişkin kalite komisyonu birim danışman üyesi tarafından hazırlanan inceleme raporunun sunumu yapıldı. Birim İç Değerlendirme Raporlarının hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı. Kurum ve birim iyileştirmeleri değerlendirildi. Katılımcıların iyi dilek ve temennilerinin ardından toplantı sona erdi.