Enstitümüz Araştırma Görevlileri ve Doktora Öğrencilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi
31 Mart 2023 | 10:53

7 Mart 2023 |  12:06

Enstitümüzün talebiyle Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Enstitümüz araştırma görevlileri ve doktora öğrencilerine yönelik 7-17 Mart 2023 tarihleri arasında hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

Programa Genel Sekreter Yardımcımız ve Personel Daire Başkanımız Mehmet Ali Özkan, Enstitü Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK, Personel Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Aydın Kayaer, Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay Eğitimciler Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fuat Elkonca, Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Meltem IRMAK, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celal Deha DOĞAN, araştırma görevlileri ve doktora öğrencileri katıldı.

Eğitim programı 7-8 Mart 2023 ve 16-17 Mart 2023 tarihlerinde sabah ve öğle olmak üzere 8 oturum olarak düzenlendi.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen eğitimin birinci gününde Personel Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Aydın Kayaer’in moderatörlüğünde Muş Alparslan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fuat Elkonca eğitimci olarak yer aldı.

Hizmet içi eğitim programının ikinci gün oturumları araştırmacıların nitel veri analizleri için yararlandığı MAXQDA programının teorik ve uygulamalı olarak kullanımına yönelik eğitimi ile devam etti. Gazi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Meltem Irmak eğitimci olarak yer aldı.

16-17 Mart 2023 tarihlerinde düzenlenen eğitim programının üçüncü ve dördüncü günlerinde Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celal Deha Doğan eğitimci olarak yer aldı. Doç. Dr. Celal Deha Doğan, R Programlama Dili konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Hizmet içi eğitim programı katılımcıların sorularının yanıtlanması ile sona erdi.

 
Enstitümüz Araştırma Görevlileri ve Doktora Öğrencilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi-1 Enstitümüz Araştırma Görevlileri ve Doktora Öğrencilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi-1 Enstitümüz Araştırma Görevlileri ve Doktora Öğrencilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi-1 Enstitümüz Araştırma Görevlileri ve Doktora Öğrencilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi-1
background image