Güney Kazakistan Devlet Pedagoji Üniversitesi Lisansüstü Öğrencilerinin Bilimsel Eğitim Staj Sertifika Programı Tamamlandı.
20 Şubat 2023 | 14:40

Enstitümüz ile Güney Kazakistan Devlet Pedagoji Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite yüksek lisans öğrencileri Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalımızda Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN, Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gülgün BANGİR ALPAN ve ilgili Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet TAŞPINAR koordinatörlüğünde eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerine katıldılar. Eğitim programı anabilim dalının ve Üniversitemizin tanıtımı ile başladı. Programda Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Lisansüstü çalışmaları, tez hazırlama süreçleri, örnek tezlerin incelenmesi ve Mesleki Eğitimde Öğretmen Eğitimi, Öğretmen Eğitiminde Teknoloji Kullanımı gibi konularda dersler verildi.  Öğrenciler için Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi gezisi düzenlenerek, araştırmaları için kütüphaneden yararlanmaları sağlandı. Programın değerlendirilmesi ve katılımcılara katılım sertifika belgelerinin verilmesiyle eğitim programı sona erdi.

Bilimsel Eğitim Staj Sertifika Programı-1 Bilimsel Eğitim Staj Sertifika Programı-1