Enstitü Birim Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi
22 Aralık 2022 | 15:53

Enstitümüz Birim Danışma Kurulu toplantısı 22 Aralık 2022 tarihinde düzenlendi. Toplantı Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN,  Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Muhammet KOÇAK, Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK, Enstitü Sekreterimiz Ceylan YAVUZ KONUK, danışma kurulu üyelerimiz Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN Genel Müdürü Mintez ŞİMŞEK, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gültekin AKENGİN, MEB Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Ahmet ÜLGER, MEB Proje Uzmanı Dr. Derya YÜREĞİLLİ GÖKSU, Öğrenci Temsilcisi Arş. Gör. Ülkü ÇOBAN SURAL’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN tarafından 2022 yılında Enstitümüz bünyesinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi. 2023 yılında kongre, konferans, proje vb alanlarda gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Katılımcıların iyi dilek ve temennileri ile toplantı sona erdi.

Enstitü Birim Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi-1 Enstitü Birim Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi-1