YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Hakkında Öğrencilerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
13 Ekim 2022 | 14:29

28 Eylül 2022 |  20:17

YÖKAK 2022 yılı Kurumsal Akreditasyon Programına (KAP) dahil edilen Üniversitemizin Kurumsal Akreditasyon Programı süreçleri  hakkında Enstitü Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK tarafından öğrencilerimize yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

12 Ekim 2022 tarihinde çevrim içi olarak yapılan toplantıya Enstitü öğrencilerimiz katıldı.

Programda Enstitü Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK tarafından eğitim-öğretim, toplumsal katkı ve araştırma-geliştirme başlıklarındaki faaliyetler ayrıntılı olarak açıklandı. Ayrıca, YÖKAK Akreditasyon Programına ve Üniversitemizde gerçekleşecek akreditasyon süreçlerine yer verilen toplantı Müdür Yardımcımızın programa katılan öğrencilerimize teşekkür etmesiyle  sona erdi.