“Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim” Sosyal Sorumluluk Projesi Tamamlandı
27 Mayıs 2022 | 21:49

Enstitümüz tarafından 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Çubuk-Karagöl Tabiat Parkında "Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim!" adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Proje Enstitü Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK, Arş. Gör. Büşra GÜVEN ve Arş. Gör. Sıla UZKUL yürütücülüğünde yapıldı. Ayrıca projeye Gazi Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yüksel TUFAN ve Doç. Dr. Sevinç Nihal YEŞİLOĞLU’da destek verdi. Projeye akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Projede çevre sorunları ve çevre kirlilikleri hakkında farkındalık oluşturarak çevreye karşı duyarlılığı arttırmak amaçlandı. Proje kapsamında katılımcılara Enstitü Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK tarafından çevre kirlilikleri ve çevre sorunları hakkında çevre eğitimi verildi. Eğitimin ardından Çubuk-Karagöl Tabiat Parkında bölge temizliği gerçekleştirilmesiyle etkinlik sona erdi. Bölge temizliği faaliyetine o an bölgede piknik yapan vatandaşlar da ilgi gösterdi.

 

“Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim” Sosyal Sorumluluk Projesi Tamamlandı-1 “Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim” Sosyal Sorumluluk Projesi Tamamlandı-1 “Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim” Sosyal Sorumluluk Projesi Tamamlandı-1 “Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim” Sosyal Sorumluluk Projesi Tamamlandı-1 “Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim” Sosyal Sorumluluk Projesi Tamamlandı-1 “Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim” Sosyal Sorumluluk Projesi Tamamlandı-1
background image