10 Mayıs 2022 | 14:30

Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi Doktora programı öğrencisi Atem Marzhan Nurlankyzy, Abay Kazak Milli Pedagoji Üniversitesi Doktora programı öğrencileri Kuralay Kumarova ve Nurımov Ermek Seisebkovich Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin danışmanlığında bilimsel stajlarını tamamladılar.

Öğrencilerin katılım belgeleri gerçekleştirilen törenle Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ tarafından verildi. Törende Üniversitemizden ve Enstitümüzden duydukları memnuniyeti dile getiren doktora programı öğrencileri böyle bir imkan sunulduğu için ülkemize ve üniversitemize teşekkürlerini ilettiler.

Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin Doktora Programı öğrencileri Bilimsel Stajlarını Tamamladı.-1 Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin Doktora Programı öğrencileri Bilimsel Stajlarını Tamamladı.-1 Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin Doktora Programı öğrencileri Bilimsel Stajlarını Tamamladı.-1 Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin Doktora Programı öğrencileri Bilimsel Stajlarını Tamamladı.-1 Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin Doktora Programı öğrencileri Bilimsel Stajlarını Tamamladı.-1 Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin Doktora Programı öğrencileri Bilimsel Stajlarını Tamamladı.-1