Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.
19 Nisan 2022 | 17:24

Enstitümüz ile Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite yüksek lisans öğrencileri Spor Bilimleri Fakültesi  Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel Gelişli ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet YILDIZ  koordinatörlüğünde eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerine katıldılar. Eğitim programı ilgili bölümün ve Üniversitemizin tanıtımı ile başladı. Programda öğrencilere Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü lisansüstü çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Jimnastik, atletizm, boks, yüzme, beden eğitimi öğretim yöntemleri hakkında dersler yapıldı. Fakülte öğretim üyeleri ile söyleşiler gerçekleştirildi. Programın değerlendirilmesi ve katılımcılara katılım sertifika belgelerinin verilmesiyle eğitim programı sona erdi.

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1
background image