18 Nisan 2022 | 15:33

Enstitümüz ile Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite yüksek lisans öğrencileri Gazi Eğitim Fakültesi Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalında Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel Gelişli, Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Musa SARI ve ilgili Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uygar KANLI koordinatörlüğünde eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerine katıldılar. Eğitim programı anabilim dalının ve Üniversitemizin tanıtımı ile başladı. Programda Fizik Eğitimi Anabilim Dalı Lisansüstü çalışmaları hakkında bilgilendirme,  Fizik Eğitimi çalışmalarının tarihçesi önemi ve Türkiye’de yönelimler, bilim iletişimi, bilimsel okuryazarlık gibi konularda dersler verildi. Öğrenciler için Merkez kütüphane ve fotovoltaik laboratuvarının incelemesi, Mühendislik Fakültesi Kimya bölümü laboratuvarları, Teknoloji Fakültesi Elektrik-elektronik Bölümü Rüzgar Trübünü ve Feza Gürsey Bilim Merkezi inceleme gezileri düzenlendi. Programın değerlendirilmesi ve katılımcılara katılım sertifika belgelerinin verilmesiyle eğitim programı sona erdi.

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Fizik Eğitimi (1. Grup) Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Fizik Eğitimi (1. Grup) Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Fizik Eğitimi (1. Grup) Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Fizik Eğitimi (1. Grup) Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Fizik Eğitimi (1. Grup) Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Fizik Eğitimi (1. Grup) Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Fizik Eğitimi (1. Grup) Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1