14 Nisan 2022 | 05:11

7 Nisan 2022 |  16:59

Enstitümüz ve Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite Fizik Eğitimi (2. Grup) yüksek lisans öğrencilerinin  staj eğitimi başladı. Öğrenciler ilk olarak Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Şaban ÇETİN ve Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK tarafından Enstitümüzde misafir edildi ve öğrencilere üniversitemiz hakkında bilgi verildi. Öğrenciler 11-23 Nisan 2022 tarihleri arasında Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Musa SARI ve Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pervin ÜNLÜ YAVAŞ koordinatörlüğünde Gazi Eğitim Fakültesi Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalında eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerini gerçekleştirecekler.

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Fizik Eğitimi (2. Grup), Lisansüstü Öğrencilerinin Staj Eğitimi Başladı.-1