Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Lisansüstü Öğrencilerinin İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalında bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.
12 Nisan 2022 | 16:50

Enstitümüz ile Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite yüksek lisans öğrencileri Gazi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili ve Eğitimi Ana Bilim Dalında Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel Gelişli, İngiliz Dili  Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Paşa Tevfik CEPHE ve ilgili Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı GÜNGÖR koordinatörlüğünde eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerine katıldılar. Eğitim programı anabilim dalının ve Üniversitemizin tanıtımı ile başladı. Program kapsamında öğrenciler çeşitli derslere katılarak gözlem yapma ve öğretim üyeleri ve öğrenciler ile sohbet etme imkanı buldular. Teori ve uygulamanın gerçek ortamda nasıl yürütüldüğünü daha yakından gözlemleyebilmeleri amacıyla İngiliz Dili Eğitimi son sınıf öğrencileri ile birlikte staj okullarından Metin Emiroğlu Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette öğrenciler öğretmen adaylarının dil öğretim yöntem ve tekniklerinin gerçek sınıf ortamlarında kullanımını yakından izleme ve ortaokul öğrencileri ile sohbet etme fırsatı buldular. Öğrenciler Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi, İngilizce Öğretiminde Ölçme ve Değerlendirme, İleri Yazma Becerileri gibi derslere katıldılar. Programın değerlendirilmesi ve katılımcılara katılım sertifika belgelerinin verilmesiyle eğitim programı sona erdi.

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Lisansüstü Öğrencilerinin İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalında bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Lisansüstü Öğrencilerinin İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalında bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Lisansüstü Öğrencilerinin İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalında bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Lisansüstü Öğrencilerinin İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalında bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1
background image