12 Nisan 2022 | 16:47

8 Mart 2022 |  17:15

Enstitümüz ile Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite Kimya Eğitimi yüksek lisans öğrencileri (2. Grup) Gazi Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalında Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel Gelişli, Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin AKKUŞ ve Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nusret KAVAK koordinatörlüğünde eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerine katıldılar. Eğitim programı anabilim dalının ve Üniversitemizin tanıtımı ile başladı. Programda güncel öğretim yöntemleri, çeşitli deneysel çalışmalar, bilimsel seminer ve konferanslar, kimya eğitiminde laboratuvar kullanımı gibi eğitim ve etkinliklere yer verildi. Katılımcılar Anıtkabir ziyareti de gerçekleştirdiler. Programın değerlendirilmesi ve katılımcılara katılım sertifika belgelerinin verilmesiyle eğitim programı sona erdi.

Kimya Eğitimi Anabilim Dalındaki haber metni için tıklayınız..

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Kimya Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin (2. Grup) bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Kimya Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin (2. Grup) bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Kimya Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin (2. Grup) bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Kimya Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin (2. Grup) bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Kimya Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin (2. Grup) bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1