7 Nisan 2022 | 16:59

Enstitümüz ve Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü yüksek lisans öğrencilerinin  staj eğitimi başladı. Öğrenciler ilk olarak Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Şaban ÇETİN ve Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK tarafından Enstitümüzde misafir edildi ve öğrencilere üniversitemiz hakkında bilgi verildi. Öğrenciler 04-15 Nisan 2022 tarihleri arasında Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet YILDIZ koordinatörlüğünde Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünde eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerini gerçekleştirecekler.

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Lisansüstü Öğrencilerinin Staj Eğitimi Başladı.-1