Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.
7 Nisan 2022 | 14:41

Enstitümüz ile Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri  Eğitimi yüksek lisans öğrencileri Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri  Eğitimi Ana Bilim Dalında Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel Gelişli, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri  Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ebru KILIÇ ÇAKMAK ve ilgili Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan ÇAKIR koordinatörlüğünde eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerine katıldılar. Eğitim programı anabilim dalının ve Üniversitemizin tanıtımı ile başladı. Programda BÖTE alanı güncel araştırma konuları,  mobil uygulama ders ziyareti gibi eğitim ve etkinliklere yer verildi. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Serçin Karataş, Prof. Dr. Mehmet Akif Ocak, Doç. Dr. Hüseyin Çakır, Prof. Dr. Sami Şahin, Prof. Dr. Hasan Çakır ve Doç. Dr. Çelebi Uluyol Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri alanında seminer ve sunumlar gerçekleştirdiler. Öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne ve Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine ziyaret düzenlendi. Programın değerlendirilmesi ve katılımcılara katılım sertifika belgelerinin verilmesiyle eğitim programı sona erdi.

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri  Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri  Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.-1
background image