Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Kimya Eğitimi (2. Grup), İngiliz Dili Eğitimi ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin Staj Eğitimi Başladı.
28 Mart 2022 | 17:18

Enstitümüz ve Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite Kimya Eğitimi (2. Grup), İngiliz Dili Eğitimi ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi yüksek lisans öğrencilerinin  staj eğitimi başladı. Öğrenciler ilk olarak Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Şaban ÇETİN ve Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK tarafından Enstitümüzde misafir edildi ve öğrencilere üniversitemiz hakkında bilgi verildi.


Kimya Eğitimi (2. Grup), öğrencileri;  28 Mart – 08 Nisan 2022 tarihleri arasında Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin AKKUŞ ve Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nusret KAVAK koordinatörlüğünde Gazi Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalında eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerini gerçekleştirecekler.

İngiliz Dili Eğitimi öğrencileri;  28 Mart – 08 Nisan 2022 tarihleri arasında İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Paşa Tevfik CEPHE ve İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı GÜNGÖR koordinatörlüğünde Gazi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalında eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerini gerçekleştirecekler.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi öğrencileri;  24 Mart – 04 Nisan 2022 tarihleri arasında Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ebru KILIÇ ÇAKMAK ve Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan ÇAKIR koordinatörlüğünde Gazi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Ana Bilim Dalında eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerini gerçekleştirecekler.

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Kimya Eğitimi (2. Grup), İngiliz Dili Eğitimi ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin Staj Eğitimi Başladı.-1 Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Kimya Eğitimi (2. Grup), İngiliz Dili Eğitimi ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin Staj Eğitimi Başladı.-1
background image