Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Biyoloji Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin (2. Grup) bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.
22 Mart 2022 | 14:07

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Biyoloji Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin (2. Grup) bilimsel eğitim staj sertifika programı tamamlandı.

Enstitümüz ile Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi (Al-Farabi Kazakh National University) arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite Biyoloji Eğitimi yüksek lisans öğrencileri (2. Grup) Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalında Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel Gelişli, Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Prof. Dr. Ali Gül’ün koordinatörlüğünde eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerine katıldılar. Eğitim programında; güncel biyoloji öğretim yöntemleri, bilimsel araştırma teknikleri ve süreci, çeşitli deneysel çalışmalar ve öğretim etkinlikleri, biyoloji eğitiminde ölçme ve değerlendirme, yaban hayatı müzesinde inceleme, Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalında biyo-art etkinliklerine katılma ve Gazi Üniversitesi Resim Heykel Müzesi ve Anıtkabir ziyareti gibi faaliyetler gerçekleştirildi. Program kapsamında öğretim üyelerinden Prof. Dr. Semra Mirici, Prof. Dr. Çağlan Günal, Prof. Dr. Osman Çimen, Doç. Dr. Çiğdem Alev Özel ve Doç. Dr. Nurcan Uzel biyoloji eğitimi araştırmalarında yeni gelişmelere ilişkin sunumlar ve etkinlikler gerçekleştirdiler. Katılımcılara katılım sertifika belgelerinin ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle eğitim programı sona erdi.

 

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Biyoloji Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin Staj Eğitimi Başladı.-1
background image