8 Mart 2022 | 11:41

Enstitümüz ve Kazakistan Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi (Al-Farabi Kazakh National University) arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite Biyoloji Eğitimi yüksek lisans öğrencilerinin (2. Grup) staj eğitimi başladı. Öğrenciler ilk olarak Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel Gelişli, Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Şaban Çetin ve Doç. Dr. Ayşe Yalçın Çelik tarafından Enstitümüzde misafir edildi ve öğrencilere üniversitemiz hakkında bilgi verildi. Öğrenciler 07-21 Mart 2022 tarihleri arasında Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Gül’ün koordinatörlüğünde Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalında eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerini gerçekleştirecekler.

Enstitümüzde Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Biyoloji Eğitimi Lisansüstü Öğrencilerinin (2. Grup) Staj Eğitimi Başladı.-1