15 Aralık 2021 | 16:38

Enstitümüzde “Gazi Üniversitesi Lisansüstü Öğrenci Danışmanlığı Usul ve Esasları” taslak metninin görüşülmesi hakkında 14 Aralık 2021 tarihinde çevrimiçi toplantı yapıldı. Toplantıya Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Şaban ÇETİN, Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK ve Anabilim/Bilim Dalı başkanları ve öğretim üyeleri katıldı. Toplantıda   doktora öğrenci danışmanlığı şartları ve Üniversitemiz Kalite Komisyonu tavsiyesi ve üniversitemizin araştırma üniversitesi statüsünün devamının sağlanması amacıyla lisansüstü danışmanlık atamaları konuları hakkındaki öneriler ele alındı.

Anabilim / Bilim Dalı başkanlarının önerileri doğrultusunda taslak bir metnin hazırlanması ve bir sonraki toplantıda incelenmesine karar verildi. Dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.

Enstitümüzde “G.Ü.Lisansüstü Öğrenci Danışmanlığı Usul ve Esasları” Taslak Metni Hakkında Çevrimiçi Toplantı Yapıldı.-1