“Dijital Çağda Eğitim” temalı çevrimiçi eğitimler tamamlandı
18 Nisan 2022 | 17:04

Enstitümüz tarafından mezunlarımıza yönelik olarak 11-15 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenen “Dijital Çağda Eğitim” temalı çevrimiçi eğitimlerimiz tamamlandı.

Eğitimler 5 gün boyunca farklı içeriklerde yaklaşık 200 katılımcı ile gerçekleştirildi. Eğitim programında Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Akif OCAK, Doç. Dr. Hüseyin ÇAKIR, Doç. Dr. Çelebi ULUYOL ve Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sedef CANBAZOĞLU BİLİCİ eğitim verdiler.

Eğitim Programı sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.