“KARDEŞ OKULUM” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
31 Aralık 2021 | 17:14

“KARDEŞ OKULUM” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

 

Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü olarak planlanan “Kardeş Okulum” sosyal sorumluluk projesinde eğitim materyali desteğine ihtiyaç duyan ilkokullardaki anasınıfları belirleyerek, bu sınıflarda eğitim araçlarının niteliğini arttırmak adına materyal (kitap, oyuncak, kırtasiye malzemesi vb.) desteğinde bulunmak amaçlanmaktadır. Proje, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilkokullar bünyesindeki Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği bir anasınıfında gerçekleştirilecektir.   

Proje bitiminde, temin edilen materyaller sayesinde anasınıfında bulunan çocukların öğrenme süreçlerinin zenginleşmesi, öğrenme sürecinde farklı materyallerle çocukların bireysel farklılıkların desteklenmesi, anasınıfında materyallerin eksikliği nedeniyle uygulanamayan öğrenme faaliyetlerinin gerçekleşmesi ön görülmektedir.

Projeye destek olmak ve materyal desteğinde (çocuk kitapları, kullanılmamış ya da az kullanılmış oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri vb.) bulunmak isteyen gönüllüler detaylar için Arş. Gör. Tülay Gül Taşkın Gökce ve Arş. Gör. Hatice Büşra Yılmaz Tam ile iletişime geçebilirler.

İletişim bilgileri: tulaygultaskingokce@gmail.com  hbyilmaz@gazi.edu.tr

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

“KARDEŞ OKULUM” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ AFİŞ
background image