Gıdaların Yaşlanmayı Geciktirici Etkileri: Polifenoller ve Sağlık

 

Enstitümüz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Kapsamında Gazi Eğitim Fakültesi işbirliği ile planlanan “Gıdaların Yaşlanmayı Geciktirici Etkileri: Polifenoller ve Sağlık” konulu  konferansımız, 26 Nisan 2017 tarihinde saat 14:00’da Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Sunuculuğunu Araştırma Görevlisi Türkan GÜLER ARI’nın üstlendiği konferansa; Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Hüseyin AKKUŞ ev sahipliği yapmıştır. Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülçin SAĞDIÇOĞLU CELEP’in sunumuyla gerçekleşen konferansta, Polifenollerin sağlık üzerindeki etkileri ve yaşlanmayı geciktirici rolü üzerinde durulmuştur.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu

background image