Duyuru
Eğitim Ortak Programı Dersleri (2021-2022 Güz)
21 Eylül 2021 | 10:42

2021-2022 Güz Yarıyılı Enstitü Eğitim Ortak Programı Ders Programı için linklere tıklayınız! 

► YÜKSEK LİSANS EĞİTİM ORTAK DERSLERİ   

DOKTORA EĞİTİM ORTAK DERSLERİ 


ÖNEMLİ: Lütfen ders kayıt işlemlerinizi aşağıdaki hususlara dikkat ederek gerçekleştiriniz.

► Eğitim Ortak Programında tüm dersler yüzyüze yapılacaktır.

► Programda güncellemeler yapılabilir lütfen takip ediniz ve ders seçimlerinizi güncel program üzerinden yapınız. 

 Enstitü Ortak Programdan ders seçecek öğrencilerimizin, ÖBS ders kayıt ekranında -MÜFREDAT /BÖLÜM DIŞI DERSLER- menüsünden kendi programları yerine "Eğitim Ortak Programı (YL/ DR)" programlarından uygun olanı seçmeleri gerekmektedir. 

 Ders seçimi yaparken ders gün ve saatlerine dikkat ediniz.

 Yüksek Lisans programına kayıtlı öğrencilerin “Eğitim Ortak Programı (YL)” programı içerisinde listelenen “199...” kodu ile başlayan dersleri,

Doktora programına kayıtlı öğrencilerin ise “Eğitim Ortak Programı (DR)” programı içerisinde listelenen“499...” kodu ile başlayan dersleri seçmeleri gerekmektedir.

 “Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik” dersinin kodları ise yüksek lisans programı için “ENS-81 (YL)”, doktora programı için ise “ENS-81 (DR)” olarak belirlenmiştir.

 Bölümünde veya ana bilim dalında ''Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik'' dersi açılan öğrenciler bu dersi bölümlerinden veya ana bilim dallarından almak ZORUNDADIR. Bölümlerinde veya ana bilim dallarında bu ders açılmasına rağmen eğitim ortak programına ait dersi seçtiği tespit edilen öğrencilerin ders kayıtlarını değiştirmesi gerekecektir. 

 

background image