Enstitümüzde Kazakistan E.A. Buketov Üniversitesi Doktora Programı Öğrencilerinin Bilimsel Eğitim Staj Programı Tamamlandı.
29 Kasım 2023 | 16:17

Üniversitemiz ile Kazakistan E.A. Buketov Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili Üniversite Doktora programı öğrencileri Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ danışmanlığında eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerine katıldılar. Eğitim programı Eğitim Bilimleri alanında gerçekleştirildi.

Programa Üniversitemizin ve ilgili bölümlerin  tanıtımı ile başlandı. Program kapsamında öğrenciler danışmanı oldukları Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ ile bireysel derslere katıldılar. Enstitümüz Arş. Gör. Hatice KARA EROL tarafından programa katılan öğrencilere “Eğitsel Nörobilim” konulu seminer verildi. Teori ve uygulamanın gerçek ortamda nasıl yürütüldüğünü daha yakından gözlemleyebilmeleri amacıyla öğrenciler için Gazi Kolejine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette öğrenciler öğretmen adaylarının dil öğretim yöntem ve tekniklerinin gerçek sınıf ortamlarında kullanımını yakından izleme ve okulların fiziki ortamlarını deneyimleme fırsatı buldular.

Öğrenciler Enstitümüz tarafından 16-17 Kasım 2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenen “Gazi Üniversitesi Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongresi-III (GÜTDEK III)”e katılarak hazırladıkları bildirileri sundular.

Öğrenciler program kapsamında sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirdiler. Programın genel değerlendirilmesi ve Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN tarafından öğrencilere katılım belgelerinin verilmesinin ardından bilimsel eğitim staj programı sona erdi.

 
Enstitümüzde Kazakistan E.A. Buketov Üniversitesi Doktora Programı Öğrencilerinin Bilimsel Eğitim Staj Programı Tamamlandı.-1 Enstitümüzde Kazakistan E.A. Buketov Üniversitesi Doktora Programı Öğrencilerinin Bilimsel Eğitim Staj Programı Tamamlandı.-1
background image