Enstitü Birim Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi
18 Ekim 2023 | 15:41

Enstitümüz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıya Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN,  Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Muhammet KOÇAK, Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK, Enstitü Sekreterimiz Ceylan YAVUZ KONUK, Danışma Kurulu üyelerimiz Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN Genel Müdürü Mintez ŞİMŞEK, MEB Arjantin İlkokulu  Okul Müdürü Dr. Hasan ÇELTİK, MEB Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Nilüfer KÜÇÜKAHMET, Gazi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay ULUTAŞ ve Öğrenci Temsilcisi Arş. Gör. Ülkü ÇOBAN SURAL katıldı.

Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Şaban ÇETİN tarafından gerçekleştirilen sunumda Enstitümüz bünyesinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi. Katılımcıların görüş ve önerileri doğrultusunda yapılması planlanan etkinlikler ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Enstitü Birim Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi-1