Enstitümüzde “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” Projesinin Tanıtımı Çerçevesinde Seminer Programı Yapıldı
18 Mayıs 2022 | 11:28

Enstitümüz tarafından “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” programının tanıtımı çerçevesinde 2 tane seminer programı (yüz yüze ve çevrim içi olarak) düzenlendi. Seminerin yüz yüze olan bölümü Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda yapıldı. Programa Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Şaban ÇETİN, Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK ve Enstitü Sekreterimiz Ceylan YAVUZ KONUK ile çok sayıda akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Program Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin açılış konuşması ile başladı. Seminer, Abay Kazak Milli Pedagoji Üniversitesi Yabancılara Kazakça Öğretimi Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Begaliyeva Saule Bayazovna, Doç. Nuruhanova Gunçam Maydanovna ve Öğr. Üyesi Shmakova Elena Sergeyevna’ nın  “ Dünya Eğitim Sisteminde Kazakistan”, “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” ve “Türk Dünyasında Abay’ın Rolü” ile ilgili sunumları ile devam etti.

Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin Abay Kazak Milli Pedagoji Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Begaliyeva Saule Bayazovna, Doç. Nuruhanova Gunçam Maydanovna ve Öğr. Üyesi Shmakova Elena Sergeyevna’ya teşekkür belgesi takdim etmesi ile programın ilk bölümü sona erdi.

Seminerin ikinci bölümü çevrimiçi olarak yapıldı. Abay Kazak Milli Pedagoji Üniversitesi öğretim üyeleri sunumlarını öğrencilerimizi Üniversitelerine davet ederek tamamladı. Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ’nin seminer programına katılan konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür etmesi ile program sona erdi.

 

Üniversitemizde “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” Programı Tanıtımının haber metni için tıklayınız

 

 

 

Enstitümüzde “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” Projesinin Tanıtımı Çerçevesinde Seminer Programı Yapıldı-1 Enstitümüzde “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” Projesinin Tanıtımı Çerçevesinde Seminer Programı Yapıldı-1 Enstitümüzde “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” Projesinin Tanıtımı Çerçevesinde Seminer Programı Yapıldı-1 Enstitümüzde “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” Projesinin Tanıtımı Çerçevesinde Seminer Programı Yapıldı-1 Enstitümüzde “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” Projesinin Tanıtımı Çerçevesinde Seminer Programı Yapıldı-1 Enstitümüzde “Dünya Kültürü Bağlamında Abay” Projesinin Tanıtımı Çerçevesinde Seminer Programı Yapıldı-1
background image