Gazi Üniversitesi Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongresi-III
16 Kasım 2023 | 08:30

Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri, 16-17 Kasım 2023 tarihlerinde çevrim içi (online) olarak üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Gazi Üniversitesi Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongresi’ne davet ediyoruz. Gazi Üniversitesi Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongresi (GÜTDEK III), Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve GUZEM iş birliği ile düzenlenmekte olan uluslararası bir kongredir. Kongremizin ana teması “Eğitim Bilimleri Çalışmaları” olarak belirlenmiştir.

Kongre, Türk dünyasında yer alan farklı ülkelerden eğitim bilimcilerin uzmanlık, deneyim ve bilimsel çalışmalarını paylaşmalarını, aralarındaki iş birliğini geliştirmeyi, eğitim bilimlerindeki güncel çalışmalardan haberdar olarak ortak çalışma alanlarının oluşturulmasını amaçlamaktadır.

Siz değerli katılımcıların bilimsel ve eğitici katkılarının üst düzeyde olacağına ve verimli bir görüş alışverişi fırsatı doğacağına inanıyoruz. Sizleri çevrim içi (online) yapılacak kongremizde görmeyi heyecanla bekliyoruz.

Prof. Dr. Şaban ÇETİN
Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü

Detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. https://gaziturkdunyasi.gazi.edu.tr/

Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri Kongresi-III