Mezunlara Yönelik Eğitim Semineri - Eğitimde ChatGPT ve Üretken Yapay Zeka: Fırsatlar ve Zorluklar
10 Mayıs 2023 | 14:30

Değerli mezunlarımız,
Günümüzde, yapay zeka teknolojileri eğitim alanında da yaygınlaşmaktadır. Bu teknolojiler sayesinde öğrenme deneyimi daha kişiselleştirilmiş hale getirilebilmektedir. ChatGPT gibi doğal dil işleme teknolojileri, öğrencilerin dersler hakkındaki sorularını yanıtlamak, ödevleri kontrol etmek ve hatta öğrencilerle sohbet etmek gibi görevleri üstlenebilmektedir.

Ancak, bu teknolojilerin eğitim alanında kullanımı bazı zorluklar da beraberinde getirmektedir. Bu zorlukları anlamak ve teknolojilerin doğru bir şekilde kullanımını sağlamak için seminerimizde Doç.Dr. Aras BOZKURT ile birlikte bu konuları ele alacağız.
Seminerimiz Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü mezunlarına yönelik olarak planlansa da, daha önceki gerçekleştirdiğimiz tüm seminerlerde olduğu gibi, konuya ilgi duyan tüm akdemisyen, öğretmen ve öğrencilere açıktır. Program, çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olup katılım ücretsizdir.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Zoom Toplantısına Katılın

Toplantı Kimliği: 807 683 8397