Tez Önerisi, Dönem Projesi ve Tezlerin Biçimsel Kontrolü Hakkında
10 Ağustos 2022 | 16:53

Enstitümüzde şehir dışından gelen öğrencilere kolaylık sağlamak ve kâğıt israfını önlemek amacıyla 15 Ağustos 2022 tarihi itibariyle tez önerisi, dönem projesi, savunma öncesi ve savunma sonrası tezlerin biçimsel kontrolü yalnızca e-posta (e-mail) yoluyla yapılacaktır. Bu sürecin verimli işleyebilmesi için; öğrencilerimizin egtbil3@gazi.edu.tr adresine konu kısmına tez önerisi, dönem projesi, savunma öncesi tez ya da savunma sonrası tez olduğunu belirterek, hem Word hem Pdf formatında ilgili belgelerini göndermeleri gerekmektedir. Tez önerilerini teslim edecek öğrencilerimiz öncelikle ilgili öğrenci işleri personeliyle iletişime geçerek akts kontrolü yaptırmalıdır. Tezlerin inceleme süresi 5 iş günüdür. Öğrencilerimizin inceleme süresini göz önünde bulundurarak hareket etmeleri bu anlamda oluşacak olumsuzlukları bertaraf edecektir. İlgili işlemler için süreyi ayarlamak öğrencinin sorumluluğundadır. Mail yoluyla biçimsel olarak uygunluk alındıktan sonra öğrencilerin tezlerini enstitümüze elden teslim etmeleri gerekmektedir.