Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim
18 Mayıs 2022 | 10:42

Değerli öğrencilerimiz,

26 Mayıs Perşembe günü Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen "Çöp Bizim Değil Ama Dünya Bizim!" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çubuk-Karagöl Tabiat Parkı'na gidilecektir. Projenin amacı, çevre sorunları ve çevre kirlilikleri hakkında farkındalık oluşturarak çevreye karşı duyarlılığı arttırmaktır. Proje kapsamında katılımcılara çevre eğitimi verilecek ve bölge temizliği gerçekleştirecektir. Etkinliğe yol ücreti ve kumanya dahildir.
Etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerimiz için saat 09.30'da Gazi Üniversitesi A Kapısından araç hareket edecektir.  Araç geri dönüş saati 15.00 olarak planlanmaktadır.
Sosyal sorumluluk projesine katılmak isteyen çevreye duyarlı öğrencilerimizin formu doldurarak kayıt olmaları gerekmektedir.
Katılım formunu doldurup, katılmama durumu olan öğrencilerimizin durumunu enstitüye bildirmesi (egtbil@gazi.edu.tr) gerekmektedir.

Etkinlikte katılımcı sayısı 40 kişi ile sınırlıdır.

Lİnk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSC4r50j8qbppIDGWGe8-tTroYBkZiuyRdRKGD4IQRD-2u5Q/viewform

-1