Duyuru
YABANCI UYRUKLU EK KONTENJAN Başvuru Sonuçları, Kesin Kayıtları ve Ders Kayıt Süreçleri (2021-2022 Bahar)
10 Şubat 2022 | 13:50

Lisansüstü programlarımıza 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında boş kalan Yabancı Uyruklu Öğrenci Kontenjanları için öğrenci alınmış detaylar aşağıda verilmiştir. İlan edilen Yabancı Uyruklu Kontenjanı; kendi imkanlarıyla okuyan yabancı uyruklu kontenjanıdır. Başvurular/kesin kayıtlar çevrim içi olacaktır ve başvuru esnasında istenen belgeler sisteme aday öğrencilerimiz tarafından yüklenmiştir.

Kesin Kayıt Kazanan Adayların; Tezsiz Yüksek Lisans, Lisans ve Önlisans programları hariç herhangi bir yükseköğretim programına kayıtlı olmaları hâlinde, diğer taraftan kayıt sidirerek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

 

 

YABANCI UYRUKLU EK KONTENJANI ÖNEMLİ TARİHLER
3-8 Şubat 2022 Adayların internet üzerinden başvuru yaparak, kayıt onayını vermesi
10 Şubat 2022 Kesin kayıt hakkı kazananların ilanı
10-14 Şubat 2022 Lisansüstü programlara yerleşenlerin online kesin kayıtları 
İlan edilen tarihlerde kaydını yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. Tarihlerde değişiklik olabileceğinden sayfamızı takip ediniz.


 

Değerlendirme Sonuçları:

►  Yabancı Uyruklu EK Kontenjan Tezli YL ve DR Kontenjanları değerlendirme sonuçları için tıklayınız..  

 

 

 

Öğrenci Numaraları Online Kayıt İşlemleri Menüsünde görülmektedir.


► Lisansüstü Programlara öğrenci kabul sürecine ilişkin ayrıntılı bilgi ve muhtemel değişiklikler Enstitülerin ağ adresinde duyurulacağından ilgililerin bu sayfaları düzenli olarak takip etmesi gerekmektedir. Eksik belge ve yanlış beyan sorumluluğu adaya aittir. Bu durumda kayıt alınmış olsa bile adayın kaydı iptal edilecektir.


► Değerli adaylarımız başvuru tarihlerinde telefon hatlarındaki yoğunluktan dolayı; sorularınız, bilgi talepleriniz veya yaşadığınız teknik soruna ilişkin sistem uyarı mesajını/ekran görüntüsünü, ad soyad, başvurulan program, kimlik numarası da belirterek egtbilbasvuru@gazi.edu.tr adresine yönlendirmeniz halinde daha hızlı ve verimli çözüm üretilecektir.


 


Öğrenci Danışma Hattı (0312) 202 37 64 , 202 37 72


ADAY ONLİNE KAYIT SONUCU EKRANI-1
background image