Enstitü Eğitim Ortak Programı Dersleri (2020-2021 Bahar)
8 Şubat 2021 | 20:50

2020-2021 Bahar Yarıyılı Enstitü Eğitim Ortak Programı Ders Programı için tıklayınız!

ÖNEMLİ: Lütfen ders kayıt işlemlerinizi aşağıdaki hususlara dikkat ederek gerçekleştiriniz.

► Programda güncellemeler yapılabilir lütfen takip ediniz ve ders seçimlerinizi güncel program üzerinden yapınız.

► Yüksek lisans ve doktora derslerinin tamamı “Eğitim Ortak Programı (YL)” programı içerisinde listelenmektedir. Doktora öğrencileri de derslerini bu programdan seçeceklerdir.

► Yüksek Lisans programına kayıtlı öğrencilerin “199...” kodu ile başlayan dersleri, doktora programına kayıtlı öğrencilerin ise “499...” kodu ile başlayan dersleri seçmeleri gerekmektedir.

► Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik” dersinin kodları ise yüksek lisans programı için “ENS-81 (YL)”, doktora programı için ise “ENS-81 (DR)” olarak belirlenmiştir.

► Ders seçimi yaparken ders gün ve saatlerine dikkat ediniz.

► Bölümünde veya ana bilim dalında ''Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik'' dersi açılan öğrenciler bu dersi bölümlerinden veya ana bilim dallarından almak ZORUNDADIR. Bölümlerinde veya ana bilim dallarında bu ders açılmasına rağmen eğitim ortak programına ait dersi seçtiği tespit edilen öğrencilerin ders kayıtlarını değiştirmesi gerekecektir.