Duyuru
2020-2021 Bahar Dönemi Kesin Kayıt Hakkı Kazananların İlanı
25 Ocak 2021 | 03:36

Değerli Adaylar,


Enstitümüzdeki programlara kesin kayıt hakkı kazanan asil adayların işlemleri 01-03 Şubat 2021 tarihleri arasında ilgili ağ adresinden on-line yapılacaktır. Sistem 03 Şubat 2021 saat 23:59'da kapanacaktır.

Ancak öğrencilerimizin Tezsiz Yüksek Lisans, Lisans ve Önlisans programları hariç herhangi bir yükseköğretim programına kayıtlı olmaları hâlinde, sistemde kesin kayıt işlemlerini gerçekleştiremeyeceklerdir.

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt yapmaları durumunda verileri YÖKSİS’e aktarılacağından başka bir Yükseköğretim kurumuna kayıt yaptırmaları ancak kayıt sildirerek mümkün olabilecektir.

Öğrenci kayıtları en erken 7 iş günü içerisinde silinebileceğinden, kesin kayıt işlemleri yapılırken bu durumun göz önünde bulundurulması önem arz etmektedir.

Başvuru koşullarını sağlayan adayların Başarı Puanı Hesaplanmasında kullanılacak Oranlar Kontenjan ve Özel Şartlar Tablosunda belirtilmiştir. Sıralama puanı 60 ve daha yüksek olan adaylar kontenjan dâhilinde değerlendirmeye alınır.

Asil adayların kayıt işlemlerinden sonra listelerdeki sırayla yedek adayların kayıt işlemlerine başlanacaktır. 

 

► Türk Vatandaşı Kontenjanları için: 

Tezli YL ve DR Programlarda Kesin Kayıt Hakkı Hakkı Kazanan Adayların Listesi İçin Tıklayınız..  

Tezsiz Programlarda Kesin Kayıt Hakkı Hakkı Kazanan Adayların Listesi İçin Tıklayınız.. 

► Yabancı Uyruklu Kontenjanları için:

Tezli YL ve DR Programlarda Kesin Kayıt Hakkı Hakkı Kazanan Adayların Listesi İçin Tıklayınız..  

► Öğrenci Numarası Öğrenmek için tıklayınız!

Önemli Not:  Ders kayıt süreçleri için duyurularımızı takip ediniz.

 

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

Asil Adayların Çevrimiçi Kesin Kayıtları

01-03 Şubat 2021 

1.Yedek Adayların İlanı

 05 Şubat 2021

1.Yedek Adayların Çevrimiçi Kesin Kayıtları

 06-08 Şubat 2021

2.Yedek Adayların İlanı

 09 Şubat 2021

2.Yedek Aday Çevrimiçi Kesin Kayıtları

10 Şubat 2021

Lisansüstü Öğrencilerin Ders Kayıtları

 11-15 Şubat 2021

 

 

Yedek Adayların Kayıt Tarihleri ve Süreçleri

Yedek Aday Yerleştirme (1) : Programlarda boş kalan kontenjanlar kadar listelerdeki sırayla, yedek adaylar 5 Şubat 2021 tarihinde Enstitümüzün web sayfasından ilan edilecek olup yedek adayların on-line kayıtları 6-8 Şubat 2021 tarihinde yapılacak ve 08 Şubat Pazartesi saat 16:00’da sistem kapanacaktır. 

 

Yedek Aday Yerleştirme (2) : Birinci yedek aday yerleştirmeden boş kalan kontenjanlar için  9 Şubat 2021’de 2. yedek ilanı, Enstitümüzün web sayfasından ilan edilecek olup yedek adayların on-line kayıtları 10 Şubat 2021 tarihinde saat 23:59'da sistem kapanacaktır. 

Bilgilerinize.


 

►  Kesin Kayıt Sürecine ilişkin teknik problemler için: Aday Kimlik Numarası, başvurduğu program ve yaşadığı soruna ilişkin sistem uyarı mesajını da (ekran görüntüsü) ekleyerek egtbil@gazi.edu.tr adresine yönlendirmeniz halinde daha hızlı ve verimli çözüm üretilecektir.

background image