Kayıt dondurma talebinde bulunan Öğrencilerimizin dikkatine!
15 Nisan 2020 | 15:23

2019/2020 bahar dönemi için kayıt dondurma talepleri 17 Nisan 2020 tarihine kadar devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Bu süreç içerisinde ÖBS COVID-19 Kayıt Dondurma” modülünde başvurusunu yapan Öğrencilerimiz ;

*Henüz süreç devam ettiğinden ’’Başvurunuz Üzerine İşlem Yapılmadı’’ ibaresi ile karşılaşmışlardır.

*Danışman Onayı ve Enstitü Yönetim Kurulunda talepleri incelendikten sonra sistemlerinde ’’Başvurunuz Onaylandı’’ veya ’’Başvurunuz Reddedildi’’ şeklinde görebileceklerdir.

ÖNEMLİ: Tez aşamasında olup Eylül 2020 tarihine kadar tezini savunmayı planlayan öğrencilerimizin kayıt dondurma talebinde bulunmaması önerilmektedir. Kayıt dondurma talebinde bulunmaları halinde 2020/2021 Güz Döneminde kayıtları aktif hale geleceğinden tez savunma sınavına ancak o zaman girebileceklerdir.