ÖYP 2015-2016 Güz Lisansüstü Eğitim Kontenjanları Özel Yetenek Sınavı ile İlgili Duyuru
4 Eylül 2015 | 12:20

ÖYP 2015-2016 Güz Lisansüstü Eğitim Kontenjanlarımızdan; özel yetenek sınavıyla lisansüstü eğitime öğrenci kabul edilecek alanlar aşağıdaki gibidir. Bu alanlara yetenek sınavıyla girecek adaylar başvurularını 10 Eylül 2015 tarihine kadar bireysel olarak  Enstitümüze başvuru yapacaklardır.

Adres: Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Tarihi Bina (Rektörlük Girişinin Arkası) 06500 Teknikokullar/ANKARA

Tel: (0312) 202 37 59-63-66-69-70-71-74-75

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

ANABİLİM DALI

BİLİM DALI

YÜKSEK LİSANS

DOKTORA

Güzel Sanatlar Eğitimi

Resim-İş Öğretmenliği

Müzik Öğretmenliği

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:

1-Atandığınız üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’ndan alacağınız ÖYP Puanınızı, Göreve Başlama Tarihinizi, Atandığınız Bölüm/Birim/Anabilim Dalını gösterir güncel tarihli “İlgili Makama Yazısı” Aslı (Atama İşlemleri devam edenler, atama işlemleri devam ettiğine dair resmi yazı ile başvuru yapabileceklerdir.)

2- Başvuru Dilekçesi için tıklayınız. ( ÖYP Başvuru Formu )

3- Lisans Genel Not Ortalamasını Gösteren Belge (Transkript vb.)

4- ALES Belgesi

5- Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi

6- Yüksek Lisans Diploması ve Transkript Örnekleri (Doktora programına yapılacak başvurular için)

7- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

8- 2 adet vesikalık fotoğraf,

9- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi 1 adet fotokopisi

ÖNEMLİ NOTLAR

1. Belgelerin aslı yada resmi kurumdan aslı gibidir onaylı hali kabul edilecektir.

2. Eksik belge ve yanlış beyan sorumluluğu adaya aittir. Bu durumda kayıt alınmış olsa bile adayın kaydı iptal edilecektir.

3. Başvurusu uygun bulunan adaylar için sınav yeri ve tarihleri 17 Eylül 2015 tarihinde Enstitümüzün Web Sayfasında (https://egtbil.gazi.edu.tr/) ilan edilecektir.