ÖĞRENCİ HARÇLARI

Tezli, tezsiz, uzaktan öğretim, yüksek lisans programlarından iki yıl, doktora programlarından ise dört yıl sonunda mezun olamayan öğrencilerden, ilgili dönem için belirlenen katkı payı ya da öğrenim ücretinin yanı sıra, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun, madde 44 (c) fıkrasına göre hesaplanacak kredi başına, katkı payı veya öğrenim ücretinin  yüzde elli fazlası ile hesaplanarak alınacaktır.

2014- 2015  Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle  öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin iki aşamada yatırılması söz konusu olup, yukarıda belirtilen sürelerde mezun olamayan öğrenciler 11-13 Şubat 2015 tarihleri arasında öğrenim ücreti/katkı payını yatırdıktan sonra,  seçilen dersin/derslerin kredi başına katkı payı veya öğrenim ücreti yüzde elli fazlası ile hesaplanacaktır. Hesaplanan katkı payı/öğrenim ücretinin yatırılması ve danışman onayından sonra  kayıt yenileme işlemi tamamlanacaktır.  

Bu durumda olan öğrencilerin konu ile ilgili ilerleyen tarihlerde yapılacak duyuruları takip etmeleri önemle rica olunur.