YÖKSİS Bilgilerinin Güncellenmesi
12 Mayıs 2017 | 13:56

YÖKSİS bilgilerinin maaş programına (KBS) entegresi sonrasında Maliye Bakanlığı tarafından yeni bir duyuru yayınlanmıştır.

Yayınlanan duyuruya göre YÖKSİS bilgi güncellemelerinin yapılabilmesi için ilgili Üniversite Rektörlüklerinin Öğrenci Daire Başkanlıklarına müracaat edilmesi gerekmektedir. Ayrıca bu işlem E-Devlet Sistemi üzerinden "Mezun Bilgi Sorgulama" modülünden; "Hatalı ve Eksik Bilgi Bildirimi" bölümünde Diploma Notu, Diploma Numarası ve Diploma Tarihi bilgisi girilerek ilgili Öğrenci Daire Başkanlıklarına iletilmektedir.

E-Devlet sistemi üzerinden yapılan bu işlem uzun süre alabilmektedir. Aciliyet arzeden durumlarda ilgili Üniversite Rektörlüklerinin Öğrenci İşleri Dairesine başvurulması gerekmektedir.