Duyuru
TÜBİTAK BİDEB 2232 Projesine Doktora Bursiyerleri Alınacaktır
23 Ekim 2020 | 12:00

TÜBİTAK BİDEB 2232 Projesine Doktora Bursiyerleri Alınacaktır
‘’Modeling and Control of Deformable Space Reflectors’’ başlıklı projeye Türkiye’de bir üniversitede doktora yapmakta olan Türk Vatandaşı veya yabancı uyruklu, yapısal modelleme ve kontrol alanlarında araştırma yapmak isteyen 5 bursiyer öğrenci alınacaktır.
KTO Karatay Üniversitesi ev sahipliğinde, Dr. İpar Ferhat yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan projenin süresi 36 aydır olup, her bir doktora bursiyerine 12 ay ek olarak toplam 48 ay boyunca ayda net 4500TL maaş TÜBİTAK tarafından verilmektedir. Ders almakta olan bursiyerlere haftada bir gün akademik izin verilecek olup, aday kabul edildiği takdirde hemen çalışmaya başlayabilir.

 

İş tanımı:
Proje ince uzay yapılarının titreşim ve şekil kontrolü üzerinedir. Doktora bursiyerleri yapısal modelleme ve simülasyon, titreşim ve şekil kontrolü için teorik modelleme ve sayısal çözüm, teorik çalışmanın deneysel ispatı aşamalarından sorumludur. Bursiyerlerin üniversite bünyesinde idari ve akademik bir görev sorumluluğu olmamakla beraber ilgili laboratuvarın düzenli işleyişinde rol alacaklardır.

 

Adayda aranan özellikler:
• Türkiye’deki bir üniversitede doktora öğrencisi olmak
• İleri seviyede İngilizce bilgisi
• Sözlü ve yazılı iletişim becerisi
• Takım çalışmasına yatkınlık
• Bağımsız olarak araştırma yapabilme
Başvurmak isteyen adaylar özgeçmişlerini ipar.ferhat@karatay.edu.tr adresine göndermelidir.

background image