Tezini Savunmuş ve Düzeltme Almış Öğrenciler İçin Süreçler
25 Nisan 2020 | 22:27

Tez savunmasını yapmış olup, düzeltme alan öğrencilerin kayıt dondurma taleplerinin uygun bulunmadığına karar verilmiş olup, bu durumda olan öğrenciler istemeleri halinde aşağıdaki belirtilen seçeneklerde tezlerini savunabilecektir.

1. Sosyal mesafeye dikkat edilerek yüz-yüze yapılabilir.
  2. Microsoft Teams üzerinden "sınav sürecinin kayıt altına alınarak hukuki açıdan denetlenebilir olma" koşuluna riayet ederek yapılabilecektir. Microsoft Teams Proramı kullanım süreci için tıklayınız..
  3. Pandemi sürecinde azami süresi dolmuş ancak düzeltme sonrası tez savunmasına henüz girmemiş öğrencilerimizin; Danışmanlarının ve Anabilim Dalı Başkanlığının uygundur görüşünü almaları koşuluyla Tez Savunma Sınavını yapmak için son tarih 31 Temmuz 2020 olarak belirlenmiştir.

Tez Savunması Erteleme Dilekçesi (Düzeltme Almış Olanlar) İçin Tıklayınız..

Tez Savunması ve Tez Teslimine İlişkin Süreçler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız..