Tez Önerisi Verecek Öğrencilerimizin Dikkatine
25 Nisan 2020 | 22:55

Pandemi Döneminde Tez Önerisi Süreci Şu Şekilde Uygulanacaktır:

Tez Önerisi verecek öğrencilerimiz; danışmanlarının uygundur görüşünü de alarak Anabilim Dalı Başkanlığı üzerinden 31 Temmuz 2020 tarihine kadar erteleme talebinde bulunabilirler. Tez Önerisi Erteleme Dilekçesi İçin Tıklayınız..

Bu süreçte Tez Önerisi vermek isteyen öğrencilerimizin; Danışmanı tarafından tez önerisinin onaylandığı bildirilen e-postasını da (danışmanına ait gazi uzantılı) ekleyerek, tez önerisini öncelikle enstitümüz ilgili öğrenci işleri personelinin adresine göndermelidir. Personel tarafından AKTS yeterlilik kontrolü sonrasında şekilsel olarak incelenmek üzere egtbil2@gazi.edu.tr adresine gönderilecektir. Şekilsel inceleme sonucunda ilgili personele ve tarafınıza düzeltme veya onay maili gönderilecektir.