ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !!!
25 Kasım 2015 | 07:30

25 Ağustos 2015 tarih ve 29456 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Bakanlar Kurulu kararının 11 inci Maddesinin (3) üncü fıkrasında: "Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına (çift anadal programları hairiç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır" hükmü bulunmaktadır.

Birden fazla programda kaydı bulunan (veya daha önce bir programda kayıtlı iken Üniversitemize gelmiş, fakat iki programda da kaydı aktif görünen) öğrencilerimizin, Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi “YÖKSİS Bilgileri” kısmını kontrol etmeleri, burada kayıtlı görünen programlardan kayıt sildirmeleri veya Üniversitemiz tarafından atanmış olan Katkı Payı ödemesini gerçekleştirmesi gerektiği 03.11.2015 tarihli duyurumuzda belirtilmiştir ancak aşağıdaki listede adı geçen öğrencilerimizin bu konuda herhangi bir işlem yapmadığı tespit edilmiş olup söz konusu öğrencilerimiz için 27.11.2015 tarihi mesai bitimine kadar kayıt sildirmeyen veya katkı payı ödemesini yapmayan öğrencilerimizin 2015-2016 Güz Dönemi yapmış oldukları ders alma işlemleri (dersler, tez dönemi, uzmanlık alan dersi) geçersiz sayılacaktır.

(Bu konudaki ikinci duyurumuzdur.)

ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.