ÖBS Öğrenci Girişi

Yenilenen Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sistemi'ne verilerin aktarılması tamamlanmış olup, son düzenlemeler yapılmaktadır.

Bu nedenle ÖĞRENCİ MODÜLÜ bir süre aktif olmayacaktır.

İşlemler planlandığı şekilde iş takvimine bağlı olarak sürdürülmekte olup ÖĞRENCİ MODÜLÜ de en kısa zamanda devreye alınacaktır.

Sistemin kapalı kaldığı süre içinde lütfen şifre v.b. talepler göndermeyiniz, sisteme giriş denemeyiniz.

Tüm öğrencilerimize saygı ile duyururuz.

SIKÇA SORULAN SORULAR:

Öğrenci Bilgi Sistemi’ne nasıl giriş yapabilirim?
Öğrenci Bilgi Sistemi’ne Öğrenci numaranız ve eski Öğrenci Bilgi Sistemi şifrenizi kullanarak giriş yapabileceksiniz.
Sorun yaşayan veya eski şifresini unutan öğrencilerimiz E-Devlet sistemi şifrelerini kullanarak da sisteme giriş yapabileceklerdir.

Öğrenci Bilgi Sistemi’ne ilk kez giriş yaptığımda hangi işlemi yapmalıyım?
Öğrenci Bilgi Sistemi’ne ilk kez girdiğinizde iletişim bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir.
Özellikle birinci cep telefonu ve birinci e-posta adresinizi güncellemeniz sizi ilgilendiren duyurulardan haberdar olmanız açısından önem arz etmektedir.

Öğrenci Bilgi Sistemi’ni nasıl kullanabileceğimi nereden öğrenebilirim?
İletişim bilgilerinizi kaydettikten sonda sayfanın solunda yer alan Genel İşlemler menüsünden Kullanım Kılavuzu’nu inceleyip Sistem hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Ders notlarımı nereden öğrenebilirim?
Ders notlarınızı görmek için Genel İşlemler menüsündeki Alınan Dersler sekmesinden dönem bilgisi seçerek inceleyebilirsiniz.

Öğrenci Bilgi Sistemi’nden ders programı ile sınav takvimine erişebilir miyim?
Evet. Genel İşlemler menüsünden ders programı ve sınav takvimini inceleyebilirsiniz.

Eski sistemde yer alan değerlendirme formlarına Yeni Öğrenci Bilgi Sistemi’nde de yer verildi mi?
Evet, Değerlendirme Formları sekmesinde yer alan değerlendirme anketleri;
Üniversitemiz eğitim-öğretim kalitesinin sürekli takip edilebilmesi ve geliştirilmesi amaçlı hazırlanmaktadır ve öğrencilerimizin görüşleri kalite süreçleri açısından son derece önemlidir.
Bu nedenle değerli katkılarınızı beklemekteyiz.