Haziran Ayı Semineri: Tez Önerisi Teslim Edecek Öğrencilerin Dikkatine!
18 Haziran 2021 | 14:37

Tez Önerisi teslim edecek öğrencilerimiz için;

Tez Önerisi tesliminden önce enstitümüz tarafından aylık olarak düzenlenen ‘Tez Önerisi Yazım Kılavuzu, Temel Akademik Yazım Kuralları ve Etik İlkeleri’ semineri 30 Haziran 2021 tarihinde saat 11.00’de uzaktan bağlantı yoluyla yapılacaktır. Katılım için talepler alındıktan sonra Enstitü sayfasında katılım listeleri yayınlanacaktır. Yoğunluk durumunda farklı oturumlar planlanacak, saat değişikliği enstitü sayfasında yeniden duyurulacaktır !!!

Katılımcıların en geç 25 Haziran 2021 (mesai saati bitimine kadar) tarihine kadar;

1. Öğrenci numarası
  2. Öğrenci adı soyadı
  3. Öğrencinin öğrenim gördüğü bilim dalı ve anabilim dalı
  4. Sürekli kullandığı mail adresi
  5. Cep telefonu numarası bilgilerini

mail konusuna Haziran Seminer yazarak, egtbil2@gazi.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Seminere katılım Doktora tez önerisi teslimlerinden önce önerilmekle birlikte, doktora öğrencileri için zorunlu değildir.