Gazi Üniversitesi Genç Araştırmacılar Kongresi'ni Başarıyla Tamamladık
8 Temmuz 2021 | 16:59

Değerli Katılımcılarımız,

Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü olarak GUZEM işbirliği ile düzenlediğimiz “Gazi Üniversitesi Genç Araştırmacılar Kongresi” 28-30 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Üç gün süren Kongremiz, toplam 30 oturumda, Eğitim Bilimlerinin 22 farklı alt temasından 121 bildiri sunumu ile tamamlanmıştır. Kongremizin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a, Kongremizin açılış konuşmalarını gerçekleştiren Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Buluç’a ve Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Kalipa Atemova’ya çok teşekkür ederiz. Ayrıca Kongremizi işbirliği içerisinde düzenlediğimiz GUZEM yönetimi ve personeli ile Enstitü yönetimimiz ve çalışma ekibimize, Kongremizin oturumlarının sorunsuz bir şekilde yönetilmesini sağlayan kıymetli oturum başkanlarımıza ve Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerden katılımları ile Kongremizin gerçekleşmesine katkı sağlayan siz değerli katılımcılarımıza şükranlarımızı sunarız.

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Yücel Gelişli