3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında "Sen De Bir Renk Ver" İsimli Sanat Çalıştayı
26 Kasım 2015 | 09:03

Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Özel Eğitim Bölümünün değerli lisans öğrencileri;

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında; Görsel Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi (Gegsem), Altındağ Belediyesi, Gazi üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi, Öğrenme Gelişim Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (Ögem), Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün beraber düzenlediği ve Altındağ Belediyesinin desteklediği  “Sen De Bir Renk Ver” isimli bir sanat çalıştayı yapılacaktır.

Her iki alandaki öğrenciler için kontenjan 15’şer öğrenci olarak sınırlanmıştır (15 Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi ve 15 Özel Eğitim Bölümü öğrencisi).

Katılmak isteyen:

■ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri gegsemetkinlik@gmail.com adresine ad, soyad ve iletişim bilgilerini (hangi bölümde oldukları, kaçıncı sınıfta oldukları, cep telefonu) içeren bir e-posta göndermeleri gerekmektedir. İlk 15 öğrenci etkinliğe kabul edilecek ve o gün için bölümlerden ve dekanlıktan gerekli izinler alınacaktır.

■ Özel Eğitim Bölümü öğrencileri ise başvurularını ÖGEM’e yapacaklardır.

Siz Değerli Öğrencilerimizin Desteği Bizleri Mutlu Edecektir.