2019-2020 Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları - Eğitim Bilimleri Enstitüsü
Duyurular

Lisansüstü programlarımıza 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Önemli tarihler ve diğer bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Kontenjanlar için tıklayınız.

Başvuru Özel Şartları için tıklayınız

Başvuru ekranı için http://w5.gazi.edu.tr/enstitu/  adresine giriş yapınız.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI
ÖN KAYIT
MÜLAKAT/YAZILI SINAV
DEĞERLENDİRME
KESİN KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER
KESİN KAYDA İLİŞKİN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLİ TARİHLER

Adayların internet üzerinden başvuru yaparak kayıt onayını vermesi

Not: Yabancı uyruklu adaylar, Üniversitemiz Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Yabancı Uyruklu Birimine şahsen başvuru yapacaklardır.

17-26 Haziran 2019

Başvuran Adayların İlanı

28 Haziran 2019

Doktora ve Tezli Yüksek Lisans programları için yazılı ve/veya mülakat bilimsel değerlendirme sınavları

3-5 Temmuz 2019

Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlan Edilmesi*

10 Temmuz 2019

Not: Kesin kayıt için evrak teslim tarihleri ilgili Enstitünün web sayfasında ilan edilecektir.

*Başvuruları şartlı kabul edilen adaylar, kayıt tarihinde ilgili programın kriterlerini sağlayamazlarsa kesin kayıt hakkı kazanamazlar.

Lisansüstü Programlara öğrenci kabul sürecine ilişkin ayrıntılı bilgi ve muhtemel değişiklikler Enstitülerin ağ adresinde duyurulacağından ilgililerin bu sayfaları takip etmesi gerekmektedir.